Malmö Seglarskolas Instruktörer

Alla våra instruktörer har lång erfarenhet av segling, både kappsegling och kölbåtssegling. De har dessutom lång erfarenhet från att lära ut segling.

Nils Brandén
Nils BrandénInstruktör
Tjenare!
Mitt namn är Nils Brandén, jag är 20 år gammal och har hållit på med segling i hela mitt liv. De senaste 10 åren har jag kappseglat på elitnivå och även på senaste börjat havskappsegla. I bagaget har jag med mig 2 VM, 4 EM och 2 NM. Jag älskar seglingen och hoppas, om ni inte redan gör det, få er att älska det lika mycket. Vi ses i sommar!;)
Sebastian Mildner
Sebastian MildnerInstruktör
Tja!
Jag heter Sebastian Mildner och är en av intruktörerna på Malmö Seglarskola! Jag har jobbat som tränare för barn som seglar optimistjolle sedan jag var tretton år och har fortsatt med det ända tills nu. Idag jobbar jag både som instruktör vid Malmö Seglarskola där jag lär vuxna att segla kölbåt samt min lokala seglingsklubb i Bjärred där jag lär barn allt från de absoluta grunderna i segling till tävling på elitnivå.
Hoppas vi ses vid Malmö Seglarskola i sommar!
Måns Wiking
Måns WikingInstruktör
Hej!
Jag heter Måns och har seglat sen jag var 6 år vilket i år blir 14 års erfarenhet av segling. Jag har seglat optimist samt E-jolle. Jag har varit tränare för optimister sedan jag va 15 år och har jag själv seglat både JSM, JEM och VM i ejolle.
Erling Johnsson
Erling JohnssonInstruktör
Hej!
Jag har 10 (av 18) års erfarenhet av segling och kappsegling i optimistjolle, ejolle och kölbåt. Till vardags seglar jag E-jolle på Bjärreds Optimistjolle Klubb och läser naturvetenskapliga linjen på gymnasiet. Jag jobbar även med seglarskola och seglingsträning för barn i åldern 7-14 år sedan 6 år tillbaka. Älskar segling av hela mitt hjärta och brinner ständigt för nya utmaningar!